Ambasada lui Moş Crăciun

„Ambasada lui Moş Crăciun” cuprinde, pe parcursul întregii zile, începând de la ora 11.00 şi până la ora 21.00, activităţi educative împărţite în patru tipuri de cursuri.

De luni până vineri inclusiv, de la ora 11.00 și până la ora 16.30, acestea sunt rezervate grădinițelor și școlilor, care se pot înscrie sunând la numărul de telefon 0769.283.094.

Pentru cursurile care se desfășoară, de luni până vineri, în intervalul orar 16.30 – 21.00, și în week-end, de la ora 11.00 la ora 21.00, vă puteți înscrie, personal, la Oficiul Poștal al lui Moș Crăciun, din Tărâmul Magic al Crăciunului.

Pe data de 6 decembrie, între orele 18.00 și 19.30, cursurile din ateliere sunt rezervate copiilor din centrele de plasament.

„Micul jurnalist“ – curs de jurnalist pentru Moş Crăciun.

V-aţi întrebat vreodată cum se fac ştirile pe care le vedeţi la TV sau le citiţi în ziare sau pe Internet? Aici aveţi posibilitatea de a învăţa cum se face o ştire corectă şi obiectivă, un reportaj, o fotografie frumoasă, iar rodul muncii voastre va fi publicat în „Gazeta lui Moş Crăciun“, pe care o vor citi toți vizitatorii și toate personajele din Tărâmul Magic al Crăciunului, în frunte cu Moşul!
Profesor: Pălărierul nebun

micul-jurnalist

„Bucuria Mişcării“ – curs de dans.

Cui nu-i place să danseze şi să se mişte frumos în ritmul muzicii preferate? La acest curs puteţi învăţa cum să ascultaţi muzica şi cum să transpuneţi în mişcare emoţia transmisă, puteţi dansa alături de personajele voastre preferate din Tărâmul Magic al Craciunului şi vă puteţi distra alături de balerini şi dansatori renumiţi.
Profesor: Giselle

bucuria-miscarii

„Lumea magică a teatrului“ – curs de improvizaţie.

Jocuri, glume, mişcare, inteligenţă creatoare, emoţie, sinceritate şi magie: aşa poate fi definită lumea teatrului în care vă invităm să păşiţi alături de profesorii noştri actori.
Profesor: Miss von Trapp

lumea-magica-a-teatrului

„Atelierul de poveşti“

Nu este un curs, este un dar frumos pe care vi-l facem de Crăciun. Cele mai frumoase poveşti ale lumii vor fi citite, timp de o lună, în Atelier, discutate, explicate şi interpretate de vrăjitori înţelepţi care vă vor ajuta să înţelegeţi adevărata magie a poveştilor şi cât de important este să învăţăm să citim corect.
Profesor: Coppelius

atelierul-de-povesti