Atelierul de Dulciuri Magice

„Atelierul de Dulciuri Magice” cuprinde, pe parcursul întregii zile, de la ora 11.00 şi până la ora 21.00, activităţi educative împărţite în trei tipuri de cursuri.

De luni până vineri inclusiv, de la ora 11.00 și până la ora 16.30, acestea sunt rezervate grădinițelor și școlilor, care se pot înscrie sunând la numărul de telefon 0769.283.094.

Pentru cursurile care se desfășoară, de luni până vineri, în intervalul orar 16.30 – 21.00, și în week-end, de la ora 11.00 la ora 21.00, vă puteți înscrie, personal, la Oficiul Poștal al lui Moș Crăciun, din Tărâmul Magic al Crăciunului.

Pe data de 6 decembrie, între orele 18.00 și 19.30, cursurile din ateliere sunt rezervate copiilor din centrele de plasament.

„Gesturile unei vieţi frumoase“ – curs de bune maniere.

Cum să ne comportăm la masă sau în alte diferite ocazii ieşite din cotidian, care este rolul tuturor tacâmurilor, seturilor de pahare şi de şerveţele, cum este corect să mâncăm, să bem, să degustăm desertul, să răspundem la salut sau ce trebuie să spunem atunci când… strănutăm, precum şi multe alte obiceiuri principiale de comportament social – toate acestea vor fi explicate şi integrate în mecanismul cotidian prin jocuri şi poveşti, cu ajutorul unor modalităţi extrem de amuzante de învăţare.
Profesor: Mary Poppins


Warning: trim() expects parameter 1 to be string, array given in /home/festivaluliernii/public_html/wp-content/plugins/js_composer/config/containers/shortcode-vc-column-inner.php on line 1
gesturile-unei-vieti-frumoase

„Să traim sanatos! Natura ne ajută“ – curs de alimentație sănătoasă.

Nu-i aşa că există câteva legume în farfurie pe care le dăm deoparte, deşi părinţii şi bunicii ne spun, de fiecare dată, cât sunt de sănătoase? Sau anumite combinaţii de mâncăruri care nu ne plac? La acest atelier, profesionişti în nutriţie ne explică în ce constă secretul unei vieţi lungi şi sănătoase, cum putem transforma legumele şi fructele în prietenii noştri, cum să le deosebim pe cele naturale de falsuri şi cât de important este cum anume să mâncăm.
Profesor: Gustave

sa-traim-sanatos

„Fabrica de Ciocolată și de Dulciuri Magice“ – curs de ciocolaterie și de gătit.

Cui nu-i place ciocolata? Cine n-a mâncat sau măcar gustat vreodată acest produs extraordinar care se găseşte, astăzi, în toate magazinele, ambalat în minunate feluri şi având un gust divin? Dar v-aţi întrebat vreodată cum se face ciocolata? De ce diferă gusturile şi care este cea mai bună ciocolată din lume? Când s-a utilizat prima oară acest nume şi de către cine? Răspunsuri la toate aceste întrebări şi, mai mult decât atât, metode de a găti ciocolată cu dragoste, numai în… „Fabrica de ciocolată“ de pe Tărâmul Magic al Crăciunului!
Invitat special: doamna Craciun

fabrica-de-ciocolata