Atelierul de Jucării

„Atelierul de Jucării” cuprinde, pe parcursul întregii zile, de la ora 11.00 şi până la ora 21.00, activităţi educative împărţite în trei tipuri de cursuri, a câte 30 de minute fiecare.

De luni până vineri inclusiv, de la ora 11.00 și până la ora 16.30, acestea sunt rezervate grădinițelor și școlilor, care se pot înscrie sunând la numărul de telefon 0769.283.094.

Pentru cursurile care se desfășoară, de luni până vineri, în intervalul orar 16.30 – 21.00, și în week-end, de la ora 11.00 la ora 21.00, vă puteți înscrie, personal, la Oficiul Poștal al lui Moș Crăciun, din Tărâmul Magic al Crăciunului.

Pe data de 6 decembrie, între orele 18.00 și 19.30, cursurile din ateliere sunt rezervate copiilor din centrele de plasament.

„Copilăria în culorile Crăciunului“ – curs de pictură.

Ce poate fi mai frumos decât să atârnăm în brad globuri şi decoraţiuni făcute chiar de noi, sub îndrumarea unui profesionist? Sau să dăruim părinţilor şi bunicilor minunăţii create în spiritul luminos al Sărbătorilor? La acest curs puteţi da frâu liber imaginaţiei şi vă puteţi crea propria voastră decoraţiune de Sărbători. Va arăta mai bune decât cele din magazin , căci deţine ingredientul secret, dragostea.
Profesor: Jane Bennet

copilaria-in-culorile-craciunului

„Învăţăm să colindăm“ – curs de muzică pentru toate vârstele.

Aici vom descoperi colinde neştiute până acum, le vom „ambala“ frumos în voci cristaline şi vom cânta cu toţii atunci când va veni Moş Crăciun. Toţi copiii Constanţei sunt invitaţi să înveţe să cânte şi să-şi umple sufletele de bucurie.
Profesor: Henry Higgins

invatam-sa-colindam

„Lada mea de jucării magice“ – curs de confecţionat jucării și ornamente.

Aţi primit zeci de jucării până acum şi pe multe dintre ele le-aţi părăsit într-un colţ, fără să le mai băgaţi în seamă vreodată? Ştiaţi că jucăriile au suflet şi că, atunci când le faceţi chiar voi, puneţi acolo şi un pic din sufletul vostru? Veniţi să vedeţi cum se face o jucărie şi ce formule magice trebuie să rostiţi pentru ca ea să prindă viaţă, aici, în Tărâmul Magic al Crăciunului, unde totul este posibil.
Profesor: Elizabeth Bennet

lada-mea-de-jucarii-magice